/userfiles/654.png

Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1156307
Aktif: 7
Bugün: 474
Dün: 658
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2016 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Aralık 2016 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır. 

              Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mahir ERENLER' den müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı. 

                  46-KARAR: 

           Gündemin 2. maddesine konu olan Eflani Kaymakamlığı Malmüdürlüğü' nün 03.11.2016 tarih ve 394 sayılı yazısı okundu. Bu sırada üyelerden Emin ULUSOY ve Rahmi ERENOĞLU' un toplantıya iştirak ettiler. 104 Ada 51 parsel numarasında eski Sağlık Ocağı Lojmanı ve Bahçesi' nin bulunduğu taşınmazın arsa üretim alanından çıkartılması ile ilgili talebi olduğu anlaşıldı. Konunun İmar Komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

                   47-KARAR: 

           Gündeme alınacak konulara geçildi. Eflani Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü' nün uygun bir alana Gençlik Merkezinin yapılması için şehir imar planlamasında dikkate alınması ile ilgili talebinin İmar Komisyonuna sevkine oy birliği ile karar verildi.

                 Dilek ve temennilerden sonra 08 Aralık 2016 tarihi saat 14:00' da İmar Komisyonu Raporlarını görüşmek ve Ocak 2017 ayı Mutat Toplantısını 03 Ocak 2017 tarihinde saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya son verildi.  

Belediye Meclisinin Aralık 2016 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 2. oturumuna ait tutanaktır. 

              Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Mahir ERENLER'  den müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

             48-KARAR: 

           Belediye Meclisinin 01.12.2016 tarih ve 46 ile 47 sayılı kararları ile Belediyemiz İmar Komisyonuna sevk edilen talepleri, komisyon üyeleri Erdal KARAMAN, Fatih DEVLETOĞLU,Ramazan SUSOY, Mahir ERENLER ve Mehmet GÜNGÖR 06.12.2016 tarihi saat 1400’te Belediye Meclisi Toplantı salonunda bir araya gelerek görüşmüşlerdir. Yapılan görüşmeler sonucunda hazırlanan İmar Komisyonu Raporu okundu. İmar Komisyonuna göre;

                 İlçemiz Çelebiler(Candaroğulları) Mahallesi tapusuna F29B10D1A Pafta 104 Ada 51 Parsel numarasıyla kayıtlı, 5.010,48 m2 yüz ölçüme sahip olan ve 06/11/2007 tarih ve 14/1 numaralı Belediye Meclisi kararı ile kesinleşmiş yürürlükteki imar planında “Sağlık Tesisleri Alanı” vasfıyla tasrih edilmiş taşınmazın; konum itibariyle ilçemizde ilköğretim ve lise türündeki okullar ile Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim MYO arasında kalması ve ilçemizde yüksek öğrenim amacıyla bulunan öğrenci sayısının ilerleyen yıllarda artması beklentisi dikkate alınarak ilçemizde gençlere yönelik kültürel faaliyetlerin icra edilebileceği bir gençlik merkezi ihtiyacının doğacağına kanaat getirilmiştir. Bu yüzden çalışmaları devam eden revizyon imar planı kapsamında bahsedilen taşınmaz üzerinde bir gençlik merkezi yapımına imkân sağlayabilecek şekilde taşınmazın imar planındaki vasfının Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinin 5.maddesinin f bendinde tanımlanmış “Kültürel Tesis Alanı” olarak ayrılmasının uygun olacağı kanaatine varılmıştır. Başkan üyelere görüşlerini sordu. Üyelerden konu ile ilgili herhangi bir görüş belirten olmadı. Belediye Meclisimiz İmar Komisyonunun konu hakkındaki görüşünü oy birliği ile benimsemiş olup yapılmakta olan İmar Planı Revizyonunda düzenlemenin bu şekilde işlenmesine oy birliği ile karar verilerek toplantıya son verilmiştir.

 

 

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım