2017 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Aralık 2017 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

Gündemin 2. maddesi gereğince; Başkan, Belediyemiz mülkiyetine kayıtlı olan Yalacık Mahallesi Arapoğlu Kümeevlerindeki 214 Ada 4 Parsel, Yalacık Mahallesi Osmanoğlu Kümeevlerindeki 226 Ada 2 Parsel, Çalışlar Mahallesi Horasan Kümeevlerindeki 188 Ada 1 Parsel, Çelebiler Mahallesi Hatipoğlu Kümeevlerindeki 113 Ada 2 Parseldeki sosyal tesislerde Mesken (Lojman) olarak kullanılan kısımların mahalli müşterek hizmetlerin görülmesi ve halkın katkılarıyla yapılması nedeniyle cami görevlilerine ücretsiz tahsis edilmesi hususunda Meclis Üyelerine görüşleri soruldu. Müzakelerden sonra Tabaklar Mahallesinde protokol ile Belediyemize tahsis edilen ve Tabaklar Mahallesi Kalkındırma Derneği ile ortaklaşa yapılan 355 Ada 20 Parsel üzerindeki Tabaklar Mahallesi Sosyal Tesisinin de bu kapsama alınarak cami görevlilerine ücretsiz tahsis edilmesine 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15/h ve 18/e maddelerine istinaden oy birliği ile karar verildi.

Gündeme alınacak konulara geçildi. Başkan üyelere gündeme alınacak konu olup olmadığını sordu. Meclis üyelerinden herhangi bir talep belirten olmadığından dilek ve temennilere geçildi. Başkan son yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Ocak 2018 ayı Mutat Toplantısını 02 Ocak 2018 tarihinde saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya son verildi.