İMAR BARIŞI İmar barışı kapsamında Eflani merkez, mahalle ve köylere ait arsa ve arazi m2 birim fiyatları...           • GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA MERASİMİ YAPILDI...            İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımız tara...           • YUVASINDAN DÜŞEN KUŞ YUVASINA KAVUŞTU...   Yuvasından düşen kuş yavrusu İtfaiye ekiplerimiz tarafından başarılı bir operasyon il...           • ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN ELEKTRİK MALZEMESİ ALIMI İHALESİ YAPILACAKTIR... ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN ELEKTRİK MALZEMESİ EFLANİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ Atıksu Arıtma T...           • İFTAR PROGRAMINA İLGİ BÜYÜKTÜ...         Belediyemizin heryıl düzenlemiş olduğu geleneksel iftar progra...           • 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLANDI...        19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı il&...           • İFTARA DAVETLİSİNİZ...            Belediyemizin her yıl düzenlediği '' Geleneksel İ...           • ATIKSU ARITMA TESİSİ EKİPMAN ALIM İHALESİ YAPILACAKTIR...         ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN EKİPMAN EFLANİ BELEDİYESİ FEN İŞ...           • ÇELEBİLER MAHALLESİ SOSYAL TESSİ AÇILIŞI VE HIDIRELLEZ PROGRAMI YAPILDI...           Belediyemiz tarafından Çelebiler Mahallesi Toygaraltı...           • BAŞKANIMIZ ERTUĞRUL, OKULLARIMIZIN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI TUBİTAK 4006 BİLİM FUARINI ZİYARET ETTİ...                  Belediye Başkanımız İbrahim ER...

2017 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Aralık 2017 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

Gündemin 2. maddesi gereğince; Başkan, Belediyemiz mülkiyetine kayıtlı olan Yalacık Mahallesi Arapoğlu Kümeevlerindeki 214 Ada 4 Parsel, Yalacık Mahallesi Osmanoğlu Kümeevlerindeki 226 Ada 2 Parsel, Çalışlar Mahallesi Horasan Kümeevlerindeki 188 Ada 1 Parsel, Çelebiler Mahallesi Hatipoğlu Kümeevlerindeki 113 Ada 2 Parseldeki sosyal tesislerde Mesken (Lojman) olarak kullanılan kısımların mahalli müşterek hizmetlerin görülmesi ve halkın katkılarıyla yapılması nedeniyle cami görevlilerine ücretsiz tahsis edilmesi hususunda Meclis Üyelerine görüşleri soruldu. Müzakelerden sonra Tabaklar Mahallesinde protokol ile Belediyemize tahsis edilen ve Tabaklar Mahallesi Kalkındırma Derneği ile ortaklaşa yapılan 355 Ada 20 Parsel üzerindeki Tabaklar Mahallesi Sosyal Tesisinin de bu kapsama alınarak cami görevlilerine ücretsiz tahsis edilmesine 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15/h ve 18/e maddelerine istinaden oy birliği ile karar verildi.

Gündeme alınacak konulara geçildi. Başkan üyelere gündeme alınacak konu olup olmadığını sordu. Meclis üyelerinden herhangi bir talep belirten olmadığından dilek ve temennilere geçildi. Başkan son yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Ocak 2018 ayı Mutat Toplantısını 02 Ocak 2018 tarihinde saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya son verildi.