2017 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Nisan 2017 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Mahir ERENLER' den müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

Gündemin 2. maddesi gereği; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/b maddesi ile Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 20. maddesi gereğince üyeler arasından Gizli Oy ile bir yıl görev yapmak üzere Rıdvan GÜNGÖR 8 oy, Ramazan SUSOY 7 oy alarak encümen üyeliğine seçildiler.

Gündemin 3. maddesi gereğince; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi ile Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 5. ve 21. maddesi gereğince üyeler arasından Nispi Çoğunluk ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet Plan ve Bütçe Komisyonu üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyelerin oy birliği ile Rıdvan GÜNGÖR, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Emin ULUSOY ve Rahmi ERENOĞLU Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine seçildiler.

Gündemin 4. maddesi gereğince; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi ile Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 5. ve 21. maddesi gereğince üyeler arasından Nispi Çoğunluk ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet İmar Komisyonu üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyeleri oy birliği ile Erdal KARAMAN, Fatih DEVLETOĞLU, Ramazan SUSOY, Mahir ERENLER ve Mehmet GÜNGÖR İmar Komisyonu üyeliğine seçildiler.

Gündemin 5. maddesi gereğince; 2016 Yılı Faaliyet Raporunun müzakeresi ve karar bağlanmasına geçildi. Bu sırada Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL yerini yönetmelik gereğince Meclis 1. Başkan Vekili Rıdvan GÜNGÖR' e bıraktı. 2016 Mali Yılı Faaliyet Raporu Mali Hizmetler Müdürü Hüsnü ÖZKAN tarafından okundu. Müzakere edildikten sonra kabulüne oy birliği ile karar verildi.

Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL tekrardan toplantıya katılarak gündeme alınacak konu bulunmadığından dilek ve temennilere geçildi. Başkan üyelere dilek ve görüşü olan olup olmadığını sordu. Daha sonra Mayıs ayı mutat toplantısını 02.05.2017 Salı günü saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya 15:00' da son verildi.