/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191191
Aktif: 9
Bugün: 355
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2017 YILI MART AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Mart 2017 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır. 

              01.03.2017 Çarşamba günü saat 14:00' da yapılacak olan Meclis Toplantısı, Karabük Valisi Mehmet AKTAŞ' ın ziyaret ve istişare için gelecek olması nedeniyle üyelere haber verilerek saat 11:00' a alındı. Belediye Meclisi, Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Mahir ERENLER, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 11:00 da toplandı. Bu arada halktan toplantıyı izlemek için 5 kişinin katıldığı görüldü. 

10-KARAR: 

           Gündemin 2. maddesi gereğince Denetim Komisyonunca hazırlanan 2016 Mali Yılı Denetim Raporunun görüşülmesine geçildi. Hazırlanan Denetim Raporu Komisyon Başkanı Rıdvan GÜNGÖR tarafından okundu. Belediye Başkanı üyelere görüşleri için söz verdi. Üyelerden Mahir ERENLER denetim raporunun yetersiz ve gerçekçi olmadığını, maliyeden uzman çağrılabilirdi ama çağrılmamış olduğunu söyledi. Denetim Komisyonu üyeleri yapılan çalışmalar hakkında sözlü bilgilendirme de yaptılar. Müzakere edildikten sonra yapılan oylama neticesinde Mahir ERENLER' in yukarıdaki açıklaması doğrultusunda karşı oyuna karşılık 2016 Mali Denetim Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

       Gündeme alınacak konulara geçildi. Başkan üyelere gündeme alınacak talepleri olup olmadığını sordu. Üyelerden herhangi bir talep beyan eden olmadı. Dilek ve temennilerden sonra Nisan 2017 toplantısını 04.04.2017 tarihinde saat 14:00'da yapmak üzere toplantıya son verildi.

11-KARAR: 

        Gündemin 2. maddesine konu olan asfalt yapım hizmetlerinde kullanılmak üzere 2. el bir adet Vabil Asfalt Silindiri ile 2. el bir adet Greyderin satın alınması hususunda Belediye Başkanı gerekli açıklamalarda bulundu. Asfalt Sathi Kaplama yapımında daha etkili sıkıştırma yapılabilmesi için Vabil Asfalt Silindirine ihtiyaç olduğunu ve mevcut 1982 model Champion marka Greyder iş makinesinin bakım ve onarımının maliyetli olması durumunda elden çıkarılarak daha elverişli 2.el bir greyderin satın alınmasının daha karlı olacağını üyelere izah etti. Bu sırada üyelerden Rahmi ERENOĞLU' nun toplantıya iştirak ettiği görüldü. Üyelerin görüşlerinden sonra 2. el 1 adet Vabil Asfalt Silindiri ile 1 adet Greyder iş makinesinin satın alınmasına ve bu hususta Belediye Başkanı' na ve Belediye Encümeni' ne yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.       

12-KARAR: 

             Gündemin 3. maddesine konu olan Belediyemiz iş makinelerinden 2004 model Mastaş Kepçe ile 1982 model Champion marka Greyderin satışının yapılması konusunda Belediye Başkanı açıklamalarda bulunarak; Türkiye Belediyeler Birliğinden 2016 model Hidromek 102S Alpha marka yeni bir kepçenin hibe olarak alınması sonucu 2004 model Mastaş kepçenin ihtiyaç fazlası olduğunu ve Greyder iş makinesinin bakım ve onarımının maliyetli olması durumunda satışının yapılmasının daha faydalı olacağı hususunda bilgilendirme yaptı. Üyelerin görüşlerinden sonra 2004 model Mastaş Kepçe ile 1982 model Champion Greyderin satışlarının yapılmak üzere Belediye Başkanı' na ve Belediye Encümeni' ne yetki verilmesine oy birliği ile karar verilerek toplantıya saat 14:30' da son verilmiştir.

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım