/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191256
Aktif: 14
Bugün: 444
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2016 HAZİRAN AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Haziran 2016 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

 

              Belediye Meclisi Belediye Başkan Vekili Erdal KARAMAN'ın başkanlığında, üyelerden  Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Mahir ERENLER, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

 29-   KARAR:          

            Gündemin 2. Maddesi gereğince Belediye Meclisinin 04.05.2016 gün ve 26 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna sevk olunan, TEKNİK EKİP' in tanzim etmiş olduğu, ''4342 Sayılı Mera Kanunu Çerçevesinde İlimiz Eflani İlçesi Merkez Mahallesinde Yapılan Mera Tespit Tahdit Çalışmalarında Tespit Edilen İşgaller'' başlıklı rapor hakkında hazırlanan İMAR KOMİSYONU RAPORU' nun müzakeresine geçildi. Hazırlanan rapor okundu. Gerekli açıklamalardan sonra raporda açıklandığı üzere Belediye Meclisimizin iligli kararı ile bahse konu taşınmaz ilave imar planı kapsamında kaldığı, bu kapsamda yönetmelikte belirtilen bilgi ve belgelerin hazırlanarak bahse konu taşınmazın ilave imar planı yapımında mezarlık alanı, yol ve mesire alanı planlaması için tahsis amacının değiştirilmesinin ilgili merciden talep edilmesine oy birliği ile karar verildi.

 30-KARAR: 

Gündemin 3. maddesi gereğince Fen İşleri Biriminin 26.05.2016 gün ve 395 sayılı yazılarının görüşülmesine geçildi. Yazı okundu. Müzakerelerden sonra 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununun 97. maddesi gereğince aşağıdaki ücret tarifesinin tanzim olunmasına oy birliği ile karar verildi.

 

Harfiyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıklarının Taşınması ve Boşaltma Alanı Ücret tarifesi KDV Hariç:

 

 Harfiyat Toprağı Taşınması ve Boşaltma Alanı ücreti Kamyon başına...........50,00TL

 

 İnşaat yıkıntı atıklarının Taşınması ve Boşaltma Alanı Ücret Kamyon başına .70,00TL

 31-KARAR: 

            Gündemin 4.maddesine konu olan Belediyemizin 78 SH 606 plakalı Renault Megan Marka aracının, 67 KU 699 plakalı İveco marka 1993 model Çöp Kamyonunun ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden alınan plakasız cenaze nakil aracının satışlarını yapmak üzere Belediye Encümenine yetki verilmesi hususunun müzakeresine geçildi. Belediye Başkanı Vekilinin gerekli açıklamalarından sonra yukarıda bahsedilen araçların satışını yapmak üzere Belediye Encümenine yetki verilmesine Emin ULUSOY ve Rahmi ERENOĞLU' nun karşı oyuna karşı oy çokluğu ile karar verildi.

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım