1. ARICILIK EĞİTİMİ BAŞLADI   Eflani Belediye Başkanlığı tarafından Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Yetiştir Proj...           • CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN ...           • ARICILIK EĞİTİMLERİNE KAYITLAR BAŞLIYOR ...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile tüm şehit ve gazilerimizi rah...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI 15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programına tüm halkımız davetli...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM ERTUĞRUL'UN MECLİS ZİYARETİ Gazi Meclise gönderdiğimiz Milletvekillerimiz Sayın Cem ŞAHİN ve Sayın Ali KESKİNKILIÇ...           • VEFAT, BAŞ SAĞLIĞI Çelebiler mahallesinden, belediyemizden emekli Nazmi GÜNDÜZ vefat etmiştir. ...           • İLÇE BAYRAMLAŞMAMIZI DÜĞÜN SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİK Bayramlaşma programına katılan Karabük Milletvekili Dr. Ali KESKİNKILIÇ, Ak Parti İl Y...           • KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ DÜKKANLARI KİRALAMA İHALESİ TAMAMLANDI. Bugün itibari ile Küçük Sanayi Sitesi dükkanlarının kiralama ihalesi ta...           • İŞÇİ ALIMI SONUÇLANDI. Eflani Belediyesi Personel Ltd.Şti. 'ne Beden İşçisi (Genel) işçi alımı tamamlandı.&...

2016 MAYIS AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin .Mayıs 2016 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Mahir ERENLER' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

Gündemin 2. madddesi gereğince 2015 Yılı Kesin Hesabının müzakeresine başlanıldı. Bu konuda Mali Hizmetler Müdürü Hüsnü ÖZKAN yazılı açıklamalarda bulundu. Müzakere edildikten sonra 2015 Mali Yılı Kesin Hesabı 5393 Sayılı Kanunun 18/b maddesine istinaden oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. maddesi gereğince gündeme alınacak konulara geçildi. Fen İşleri Biriminin Mezarlık alanı ile ilgili 04.05.2016 gün ve 354 sayılı yazıları okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Belediye Başkanı bu konuda açıklamalarda bulunduktan sonra söz konusu Teknik Ekip in tanzim etmiş olduğu 224342 Sayılı Mera Kanunu Çerçevesinde İlimiz Eflani İlçesi Merkez Mahallesinde Yapılan Mera Tespit Tahdit Çalışmalarında Tespit Edilen İşgaller'' başlıklı raporun tamamı hakkında inceleme yapıp rapor hazırlatmak ve 13.05.2016 Cuma günü Meclisimize sunmak üzere konunun İmar Komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Yine gündeme alınacak konulardan Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 04.05.2016 gün ve 54 sayılı Hisseli gayrimenkul satışı ile ilgili yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Yapılan açıklamalardan sonra Belediyemizin hissesi bulunan İlçemiz Çelebiler Mahallesi Pazar arkası mevkiindeki 371 ada 2 nolu parseldeki 138,73 m2 lik, 371 ada 3 nolu parseldeki 138,08 m2 lik, 371 ada 4 nolu parseldeki 119,21 m2 lik ve 371 ada 5 nolu parseldeki 125,31 m2 lik kısımlarının satışının yapılması için Belediye Encümenine yetki verilmesine 5393 sayılı Kanunun 18/e maddesine istinaden oy birliği ile karar verildi.

Belediye Meclisinin Mayıs 2016 ayı mutad toplantısının  2.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Mehmet GÜNGÖR, Mahir ERENLER' den müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

İmar Komisyonunun 13.05.2016 tarihli mera alanı içindeki Çelebiler Mezarlığı ile ilgili raporu okundu. İmar Komisyonu raporuna istinaden konunun Haziran 2016 ayı toplantısında görüşülmesine oy birliğiyle karar verildi. Dilek ve temennilerden sonra Haziran ayı mutat toplantısını 01.06.2016 Çarşamba günü saat 14:00 yapmak üzere toplantıya saat 14:30' da son verildi.