/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191027
Aktif: 4
Bugün: 86
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2015 YILI EKİM AYI MECLİS KARARI

         Belediye Meclisinin Ekim 2015 ayı mutat toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

 

              Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

 

                  23-KARAR:

          Gündemin 2. maddesi gereğince 2016, 2017 ve 2018 Mali Yılları Bütçelerinin görüşülerek karara bağlanmasına geçildi. Mali Hizmetler Müdürü Hüsnü ÖZKAN bu konuda yazılı açıklamalarda bulundu. İlgili yıllar bütçelerinin 16.10.2015 günü saat 14:00' a kadar Komisyon Raporunun hazırlanarak Meclis Başkanlığına sunulmak üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna tevdiine oy birliği ile karar verildi.

                   24-KARAR:

           Gündemin 3. maddesi gereğince Mülkiyeti Belediyemiz üzerine kayıtlı 162 Ada 29 Parsel numaralı arsa vasfındaki taşınmazın satışı için Encümene yetki verilmesi hususunun müzakeresine geçildi. Belediye Başkanınca gerekli açıklamalardan sonra; söz konusu taşınmazın satışını yapmak üzere 5393 sayılı Kanunun 18/e maddesine istinaden Belediye Encümenine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi. Diğer maddelerin görüşülmesi için Meclis 2. Oturumunun 16 Ekim 2015 tarihinde saat 14:00' da yapılmak üzere toplantıya son verildi.

 

  Belediye Meclisinin Ekim 2015 ayı mutat toplantısının  2.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

 

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

 

                 25-KARAR:

               Bütçe Komisyonu Başkanlığının 15.10.2015 günlü yazıları ekinde alınan Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu Üyelerden Erdal KARAMAN tarafından okundu. Müzakere edildikten sonra 2016 Mali Yılı Bütçesinin 3.000.000,00TL, 2017 Mali Yılı Bütçesinin 3.300.000,00 TL ve 2018 Mali Yılı Bütçesinin de 3.630.000,00 TL Gelir ve Gider Bütçelerinin birbirine denk olarak kabulüne 5393 sayılı Kanunun 18/b maddesine istinaden oy birliği ile karar verildi.

                  26-KARAR:

                Gündeme alınacak konulardan Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Boş Memur Kadro Değişikliği ile ilgili yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Müzakere edildikten sonra; 7825 Unvan Kodlu GİH Sınıfındaki 4 Kadro Dereceli 1 Adet Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kadrosunun kaldırılarak yerine yine 7825 Unvan Kodlu GİH Sınıfındaki 5 Kadro Dereceli 1 Adet Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Kadrosunun ihdas edilmesine Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11.Maddesine istinaden oy birliği ile karar verildi.

                  27-KARAR:

               Belediyemiz Fen İşleri Biriminin 06.10.2015 gün ve 731 sayılı yazıları okundu. Gündeme alınmasına oy  birliği ile karar verildi. Müzakerelerden sonra; Belediyemizin ihtiyacı olan Plana esas Jeolojik- Jeoteknik Etüt ve ilave ve revizyon amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı işlerinin İller Bankası Anonim Şirketi tarafından yaptırılması için İller Bankası Anonim Şirketi'ne yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

 

                    28-KARAR:

                Eflani Kent Konseyi Başkanlığı'nın 2015.001 sayılı yazıları ekinde alınan Kent Konseyi Toplantı Tutanağı okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Kararda bahse konu, Eflani İlçesine karayolu ile giriş ve çıkışlarına trafik ışıkları konulması hususu müzakere edildi. Belediye Başkanı bu konuda açıklamalarda bulundu. Kent Konseyinin bu konudaki istekleri İlçe Trafik Komisyonu gündemine gelerek daha önceki ayda bu konuda karar alındığı ve İl Trafik Komisyonuna gönderildiğini ve konunun takip edileceğini ifade etti. Konunun Kent Konseyi Başkanlığına bildirilmesine oy birliği ile karar verildi.

                     29- KARAR:

                 Kent Konseyi Başkanlığı'nın muhtelif/başıboş sokak hayvanlarının barınma ve yiyecek temini konusunda da Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL açıklamalarda bulunarak; Hayvanları Koruma Kanunu gereğince hayvanların kapalı alanlarda daimi olarak bulundurulamayacağını ve tedavi için müdahale edilenlerin de tedavi sonrası doğal ortamlarına geri bırakılması gerektiğini açıkladı. Sokak hayvanlarının gönüllü vatandaşlar tarafından beslenildiği belirtilerek konunun Kent Konseyi Başkanlığına bildirilmesine oy birliği ile karar verildi. 

                        30- KARAR:

                  Mustafa Yavuz, Satı Yavuz ve Şaban Yavuz'un 11.09.2015 tarihli yazıları okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Belediye Başkanı tarafından meclis üyelerine gerekli açıklamalar da yapıldı. İller Bankası A. Ş. ye yaptırılacak olan İmar Planı revizyonlarında durumun değerlendirilerek uygulanmasına oy birliği ile karar verildi.

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım