BELEDİYEMİZ PERSONELİ MUAMMER CEBECİOĞLU LİSE ÖĞRENCİLERİNE YANGIN HAKKINDA BİLGİLER VERDİ...     Belediye personlimiz Muammer CEBECİOĞLU tarafından lise öğrencilerimize '' Yang...           • PERSONELİMİZE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ...           Belediye personelimize Karabük Aile ve Sosyal Politikal...           • 23 NİSAN ULUSAL EGMENLİK VE ÇOÇUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramının 98.yıl dönümü dolayısıy...           • VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...     Belediyemizin organize ettiği '' Vatandaşlarımızla Buluşma ve İstişare'' toplantısı ...           • TOKİ BAŞVURULARINDA SON TARİH 30 MART 2018... 1. Etap Konut projesi kapsamında başvurular 07.02.2018 tarihinden itibaren Belediyemiz tarafından ...           • TOKİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR.... Toplu Konut İdaresi Eflani Belediyesi 1. Etap projesi kapsamında yapılacak olan konutlar iç...           • 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI...       18 Mart Çanakkale savaşı'nın 103. yıl dönümü etkinlikle...           • İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULU'NUN 97. YIL DÖNÜMÜ YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI...     İstiklal Marşımızın kabulu'nun 97. yıl dönümü etkinlikleri ç...           • TAŞERON İŞÇİLERİN SINAV SONUÇLARI SÖZLÜ SINAVDA BAŞARILI OLAN TAŞERON İŞÇİLERİN LİSTESİ   09.03.201...           • TAŞERON İŞÇİLERİN SINAV TARİHİ BELİ OLDU 696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 ÜNCÜ  MADDELERİNE...

2015 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Nisan 2015 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

8- KARAR:

5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/b maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20. maddesi gereğince Üyeler arasından GİZLİ OY ile bir yıl görev yapmak üzere Rıdvan GÜNGÖR 7 oy, Ramazan SUSOY 6 oy alarak encümen üyeliğine seçildiler.

9- KARAR:

5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 21. maddesi gereğince Üyeler arasından NİSPİ ÇOĞUNLUK ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet PLAN ve BÜTÇE KOMİSYONU üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyelerin oy birliği ile geçen yılın aynı üyeleri Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Hüseyin UĞUR ve Rahmi ERENOĞLU Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine seçildiler.

10- KARAR:

5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 21. maddesi gereğince Üyeler arasından NİSPİ ÇOĞUNLUK ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet İMAR KOMİSYONU üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyelerin oy birliği ile geçen yılın aynı üyeleri Orhan SAVAŞ, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Emin ULUSOY ve Mehmet GÜNGÖR İmar Komisyonu Üyeliğine seçildiler.

Gündem gereği 2014 Yılı Faaliyet Raporunun müzakeresi ve karara bağlanmasına geçildi. Bu sırada Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞUL yerini yönetmelik gereği Meclis 1. Başkan Vekili Rıdvan GÜNGÖR'e bıraktı. 2014 Mali Yılı Faaliyet Raporu Mali Hizmetler Müdürü Hüsnü ÖZKAN tarafından okundu. Müzakere edildikten sonra kabulüne oy birliği ile karar verildi. Gündemde görüşülecek başka konu olmadığından Mayıs 2015 ayı toplantısını 5 Mayıs 2015 tarihinde saat 14:00'de yapmak üzere toplantıya son verildi.