1. ARICILIK EĞİTİMİ BAŞLADI   Eflani Belediye Başkanlığı tarafından Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Yetiştir Proj...           • CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN ...           • ARICILIK EĞİTİMLERİNE KAYITLAR BAŞLIYOR ...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile tüm şehit ve gazilerimizi rah...           • 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI 15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programına tüm halkımız davetli...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM ERTUĞRUL'UN MECLİS ZİYARETİ Gazi Meclise gönderdiğimiz Milletvekillerimiz Sayın Cem ŞAHİN ve Sayın Ali KESKİNKILIÇ...           • VEFAT, BAŞ SAĞLIĞI Çelebiler mahallesinden, belediyemizden emekli Nazmi GÜNDÜZ vefat etmiştir. ...           • İLÇE BAYRAMLAŞMAMIZI DÜĞÜN SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİK Bayramlaşma programına katılan Karabük Milletvekili Dr. Ali KESKİNKILIÇ, Ak Parti İl Y...           • KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ DÜKKANLARI KİRALAMA İHALESİ TAMAMLANDI. Bugün itibari ile Küçük Sanayi Sitesi dükkanlarının kiralama ihalesi ta...           • İŞÇİ ALIMI SONUÇLANDI. Eflani Belediyesi Personel Ltd.Şti. 'ne Beden İşçisi (Genel) işçi alımı tamamlandı.&...

2015 YILI OCAK AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Ocak 2015 ayı mutat toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

1-      KARAR:

Gündemin 2. Maddesi gereğince 2014 Mali Yılına ait Gelir ve Giderler ile bunlara ilişkin kayıt ve işlemlerin denetimini yapmak üzere 5393 sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonunun gizli oyla seçimine geçildi. Yapılan gizli oylama neticesinde; Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Emin ULUSOY ve Mehmet GÜNGÖR Denetim Komisyonu üyeliğine seçildiler.

2-      KARAR:

Gündemin 3. maddesi gereğince Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına İlişkin Yönetmeliğin Değişik 24.maddesi gereğince Belediyemizin 2015 Yılı Geçici İş pozisyonlarının tespit edilmesine geçildi. Mali Hizmetler Müdürünün açıklamalarından sonra; söz konusu yönetmelik gereğince Belediyemiz D2 grubunda yer aldığından 26 Memur kadrosu X %20 = 5,2 yuvarlama sonucu 6 adet Geçici İşçiyi 6 Adam/12ay/72 miktarında çalıştırabileceğinden konu Belediye Başkanı tarafından oya sunuldu. Yapılan oylama sonucu 2015 yılında 6Adam/12Ay/72 miktarında geçici işçinin istihdam edilmesine oy birliği ile karar verildi.

3-      KARAR:

Gündemin 5.maddesi gereğince 1 adet Avukatın Kısmi Zamanlı olarak istihdam edilmesi ve ücretinin belirlenmesine başlanıldı. Belediye Başkanının açıklamalarından sonra; 1 adet Avukatın 01.01.2015-31.12.2015 tarihleri arasında Kısmi Zamanlı olarak 5393 sayılı Kanunun 49. maddesine istinaden istihdam edilmesine, ücretinin 1. derece 1. kademesi için yapılması gereken bütün ödemeler toplamının net tutarının yarısını geçmemek üzere Maliye Bakanlığı Bütçe Kontrol Genel Müdürlüğünce belirlenecek 2015 Yılı Ücreti üzerinden ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

4-      KARAR:

5-      KARAR:

Gündeme alınacak konulara geçildi. Gündeme alınacak konu olmadığından Dilek ve Temennilere geçildi. Başkan üyelere görüşlerini sorduktan sonra Şubat 2015 ayı toplantısını 03.02.2015 günü saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya son verildi.