BELEDİYEMİZ PERSONELİ MUAMMER CEBECİOĞLU LİSE ÖĞRENCİLERİNE YANGIN HAKKINDA BİLGİLER VERDİ...     Belediye personlimiz Muammer CEBECİOĞLU tarafından lise öğrencilerimize '' Yang...           • PERSONELİMİZE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ...           Belediye personelimize Karabük Aile ve Sosyal Politikal...           • 23 NİSAN ULUSAL EGMENLİK VE ÇOÇUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramının 98.yıl dönümü dolayısıy...           • VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...     Belediyemizin organize ettiği '' Vatandaşlarımızla Buluşma ve İstişare'' toplantısı ...           • TOKİ BAŞVURULARINDA SON TARİH 30 MART 2018... 1. Etap Konut projesi kapsamında başvurular 07.02.2018 tarihinden itibaren Belediyemiz tarafından ...           • TOKİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR.... Toplu Konut İdaresi Eflani Belediyesi 1. Etap projesi kapsamında yapılacak olan konutlar iç...           • 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI...       18 Mart Çanakkale savaşı'nın 103. yıl dönümü etkinlikle...           • İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULU'NUN 97. YIL DÖNÜMÜ YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI...     İstiklal Marşımızın kabulu'nun 97. yıl dönümü etkinlikleri ç...           • TAŞERON İŞÇİLERİN SINAV SONUÇLARI SÖZLÜ SINAVDA BAŞARILI OLAN TAŞERON İŞÇİLERİN LİSTESİ   09.03.201...           • TAŞERON İŞÇİLERİN SINAV TARİHİ BELİ OLDU 696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 ÜNCÜ  MADDELERİNE...

2015 YILI OCAK AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisinin Ocak 2015 ayı mutat toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

1-      KARAR:

Gündemin 2. Maddesi gereğince 2014 Mali Yılına ait Gelir ve Giderler ile bunlara ilişkin kayıt ve işlemlerin denetimini yapmak üzere 5393 sayılı Kanunun 25. maddesi gereğince Denetim Komisyonunun gizli oyla seçimine geçildi. Yapılan gizli oylama neticesinde; Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Emin ULUSOY ve Mehmet GÜNGÖR Denetim Komisyonu üyeliğine seçildiler.

2-      KARAR:

Gündemin 3. maddesi gereğince Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına İlişkin Yönetmeliğin Değişik 24.maddesi gereğince Belediyemizin 2015 Yılı Geçici İş pozisyonlarının tespit edilmesine geçildi. Mali Hizmetler Müdürünün açıklamalarından sonra; söz konusu yönetmelik gereğince Belediyemiz D2 grubunda yer aldığından 26 Memur kadrosu X %20 = 5,2 yuvarlama sonucu 6 adet Geçici İşçiyi 6 Adam/12ay/72 miktarında çalıştırabileceğinden konu Belediye Başkanı tarafından oya sunuldu. Yapılan oylama sonucu 2015 yılında 6Adam/12Ay/72 miktarında geçici işçinin istihdam edilmesine oy birliği ile karar verildi.

3-      KARAR:

Gündemin 5.maddesi gereğince 1 adet Avukatın Kısmi Zamanlı olarak istihdam edilmesi ve ücretinin belirlenmesine başlanıldı. Belediye Başkanının açıklamalarından sonra; 1 adet Avukatın 01.01.2015-31.12.2015 tarihleri arasında Kısmi Zamanlı olarak 5393 sayılı Kanunun 49. maddesine istinaden istihdam edilmesine, ücretinin 1. derece 1. kademesi için yapılması gereken bütün ödemeler toplamının net tutarının yarısını geçmemek üzere Maliye Bakanlığı Bütçe Kontrol Genel Müdürlüğünce belirlenecek 2015 Yılı Ücreti üzerinden ödenmesine oy birliği ile karar verildi.

4-      KARAR:

5-      KARAR:

Gündeme alınacak konulara geçildi. Gündeme alınacak konu olmadığından Dilek ve Temennilere geçildi. Başkan üyelere görüşlerini sorduktan sonra Şubat 2015 ayı toplantısını 03.02.2015 günü saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya son verildi.