KARBONMONOKSİT ZEHİRLENMESİNE KARŞI DİKKATLİ OLUNUZ Karbonmonoksit Zehirlenmesi ve Alınması Gereken Önlemler Ülkemizde bilgisizlik, yanlış ...           • ÖZLEM VE SAYGIYLA ANIYORUZ...             Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün...           • YENİ KARABÜK VALİMİZ FUAT GÜLER İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ...               Karabük Valisi Fuat GÜLER, ilç...           • CUMHURİYETİMİZİN 95. YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI...                Cumhuriyetimizin 95. yıldönüm&u...           • KAPLICA (SİYEZ) BUĞDAYI DAĞITIM TÖRENİ YAPILDI...             Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür...           • EYLÜL AY'I MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.          Eylül Ay'ı Belediye Meclisi Toplatısı yapıldı. Belediye B...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ ''PÖRÜŞGE ŞENLİĞİN'DE''...                Belediye Başkanımız İbrahim ERTUĞRUL,&n...           • ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ İLÇE MERKEZİNDE DEVAM EDİYOR...         Belediye personelimiz tarafından yapılan asfalt çalışmaları İl&...           • ATIK SU ARITMA TESİSİ BAĞLANTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR...                   Atık su arıtma tesisi ana kollek...           • 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI...          30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesin...

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Rıdvan GÜNGÖR' ün başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

KARAR:

Gündemin 2.maddesi gereğince  gündeme alınacak konulardan Fen İşleri Biriminin 22.08.2014 gün ve 740 sayılı İller Bankasından kredi kullanılması ile ilgili yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Müzakere edildikten sonra;

Yol yapımında ve altyapı işlerinde kullanılmak üzere muhtelif malzeme alımı işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den 500.000-(beşyüzbin) TL kredi kullanılmasına, krediden kaynaklanacak anapara, faiz, denetim giderleri, komisyon, vergi, resim, harç, ücret vs. ödemelerin, İller Bankası A.Ş.’ce teminat olarak alınacak Belediyemiz gelirlerinden ve İller Bankası A.Ş. ve Maliye Bakanlığınca dağıtılan yasal paylarımızın mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranına bağlı kalmaksızın tamamından (%40’ın dışında ve %100 ‘üne kadar) karşılanmasına, kredi teminatına konu gelirlerden krediye ilişkin ödemelerin karşılanmaması halinde, bu krediyle elde edilen tesis, inşaat ve her nevi gayrimenkul ile araç, gereç ve malzemenin, İller Bankası A.Ş.’ce talep edildiği takdirde aynı şartlarda ve talep tarihinde İller Bankası A.Ş. adına ipotek veya   rehin edilmesine, İller Bankası A.Ş’ce Belediyemize kullandırılacak krediye ilişkin olarak her türlü sözleşmeyi ve evrakı imzalamaya ve kredi ile ilgili devam işlemleri yürütmeye, Belediyemiz mülkiyetindeki her türlü gayri menkulü İller Bankası A.Ş.’ye ipotek vermeye, Belediyemizin her türlü gelir, hak ve alacaklarını İller Bankası A.Ş.’ye terhin ve temlik etmeye, Belediyemize ait her türlü ticari işletmeyi İller Bankası A.Ş.’ye rehin vermeye, İller Bankası A.Ş.’nin mevcut mevzuatı ve bunda meydana gelebilecek her türlü değişiklik çerçevesinde, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 68. maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı’nın yetkilendirilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Dilek ve temennilerden sonra Ekim 2014 ayı toplantısını 01.10.2014 tarihinde saat 14:00’ da yapmak üzere toplantıya 15:00’ da son verildi.