/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191168
Aktif: 14
Bugün: 320
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2014 YILI TEMMUZ AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

                  KARAR:

           Gündem gereğince 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunun 97. Maddesine konu olan ücret tarifelerinin görüşülmesine başlanıldı. Su ücret tarifeleri okundu. Mali Hizmetler Müdürünün zam teklifi soruldu. Mali Hizmetler Müdürü su ücret tarifelerine % 10 zam yapılmasını teklif etti. Teklif oylandı ve oy birliği ile kabul edildi. Bu sırada üyelerden Fatih DEVLETOĞLU’nun toplantıya iştirak ettiği görüldü. Su abone ücretlerine % 10 zam yapılması teklifi oya sunuldu. Emin ULUSOY’un karşı oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Su bağlantısı yasaklar ve cezaları ile ilgili tarifeye Başkan zam yapılmamasını oya sundu ve yapılan oylama neticesinde teklifi 2 karşı oya karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Düğün Salonu ücretlerine zam yapılmamasına oy birliği ile karar verildi. Motorlu vasıta ücretlerinin zam yapılmadan aynen korunmasına oy birliği ile karar verildi. İtfaiye Hizmetleri ücretlerine zam yapılmaması oy birliği ile kararlaştırıldı. Minibüs ve taksi durak ücretlerine zam yapılmaması oy birliği ile   kararlaştırıldı. Mezarlık ücretleri ile basılı evrak, bina numara, ilan, hayvan kesim ücretlerine zam yapılmamasına oy birliği ile karar verildi. Yapı izin ücretleri, ağaçlandırma bedeli, kanalizasyon bağlantı ücretleri ve nikah ücretlerine de zam yapılmamasına oy birliği ile karar verildi.

Gündeme alınacak konulara geçildi. Bu hususta Fen İşleri Biriminin 01.07.2014 gün ve 506 sayılı imar planı değişiklik talebi konulu yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Müzakere edildikten sonra; 3194 sayılı Kanunun 8. maddesinin b bendindeki “İmar Planları; Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar Planından meydana gelir. Mevcut ise bölge planı ve çevre düzeni plan kararlarına uygunluğu sağlanarak, belediye sınırları içinde kalan yerlerin nazım ve uygulama imar planları ilgili belediyelerce yapılır veya yaptırılır. Belediye meclisince onaylanarak yürürlüğe girer. (Yeniden düzenleme dördüncü cümle: 12/7/2013-6495/73 md.) Bu planlar onay tarihinden itibaren belediye başkanlığınca tespit edilen ilan yerlerinde ve ilgili idarelerin internet sayfalarında bir ay süreyle eş zamanlı olarak ilan edilir. Bir aylık ilan süresi içinde planlara itiraz edilebilir. Belediye başkanlığınca belediye meclisine gönderilen itirazlar ve planları belediye meclisi on beş gün içinde inceleyerek kesin karara   bağlar. (1)” hükmüne göre plan değişikliği taslağı hem ilan panosunda hem internet sayfasında ilan edilmiş olduğu için, imar planı müellifi Bülent TÜRKOĞLU tarafından hazırlanan rapordaki “Mer’i İmar Planında konut alanı bulunan alanda zemin kat kullanımlarının cadde boyunca da yapılanma durumları göz önüne alındığından zemin katların ticari kullanımı uygun bulunmuştur.” İfadesine istinaden, plan hükümlerine “Ana ulaşım taşıt yollarında Belediyesince uygun görülen alanlarda talebe bağlı olarak zemin katlar ticari olarak kullanılabilir” hükmü de eklenmek suretiyle onaylanmasına oy birliği ile karar verildi. Dilek ve temennilerden sonra Ağustos ayı toplantıları daha önce meclis tarafından tatil olarak kabul edildiğinden Eylül 2014 ayı toplantısını 02.09.2014 tarihinde saat 14:00’ da yapmak üzere toplantıya 15:00’ da son verildi.  

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım