KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ'DEN TAZİYE ZİYARETİ...              Karabük Belediye Başkanı Rafet VERGİLİ bug&...           • 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK GÜNÜ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI YAPILDI...                     15 Temmuz Milli Birlik G&u...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM ERTUĞRUL'UN ANNESİ VEFAT ETTİ...       Belediye Başkanımız İbrahim ERTUĞRUL'UN annesi Şerife ERTUĞRUL bugün (13...           • İLÇEMİZ DERNEKLERİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...             Belediye Başkanlığımızın organize ettiği istişare toplan...           • TEMMUZ AY'I MECLİS TOPLANTISI YAPILDI... Temmuz ay'ı meclis toplantısı yapıldı. Belediyemiz meclis salonun'da 03.07.2018 Salı günü...           • ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...     İlçemiz Çelebiler mahallesi yolu ve Seferler köyü grup yolu ...           • ARAÇ İLÇESİNDE YANGIN...                Kastamonu ili Araç ilçesin...           • GÖKGÖZ VE AKÇAKESE GÖLET İNAŞAATI DEVAM EDİYOR ...       DSİ tarafından bin günde bin gölet projesi kapsamında ilçe...           • İMAR BARIŞI İmar barışı kapsamında Eflani merkez, mahalle ve köylere ait arsa ve arazi m2 birim fiyatları...           • GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA MERASİMİ YAPILDI...            İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığımız tara...

2014 YILI HAZİRAN AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

KARAR:

Yazı İşleri Müdürlüğü’nün 30.05.2014 tarih ve 476 sayılı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Hibe başvurusu ile ilgili yazısı okundu. Gündeme alınmasına karar verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından açılan Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi hibe programı kapsamında Belediyemiz adına proje sunulmasına ve projenin başarılı olması durumunda uygulanmasına, sunulan projede Belediyemizi temsile, ilzama ve proje belgelerini imzalamaya Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRU’ un yetkili kılınmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 02.06.2014 tarih ve 79 sayılı Sayısal Halihazır Harita Etüt işi ile ilgili kredi kullanılması yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliğiyle karar verildi. Başkan konu hakkında üyelere görüşlerini sordu. Oylamaya geçildi. Sayısal Halihazır Harita Etüt işinde kullanılmak ve maliyetin %50’lik kısmı "İller Bankası Anonim Şirketi Yıllık Kardan Ayrılan Ödeneğin Kullandırılmasına İlişkin Yönetmelik” çerçevesinde aktarılacak ödenekten karşılanmak üzere İller Bankası A.Ş.’den 140.000.-(Yüzkırkbin)-TL kredi kullanılmasına, Krediden kaynaklanacak anapara, faiz, denetim giderleri, komisyon, vergi, resim, harç, ücret vs. ödemelerin, İller Bankası A.Ş’ ce teminat olarak alınacak Belediyemiz gelirlerinden ve İller Bankası A.Ş. ve Maliye Bakanlığınca dağıtılan yasal paylarımızın mevzuattan kaynaklanan herhangi bir kesinti oranına bağlı kalmaksızın tamamından (%40’ın dışında ve %100’üne kadar) karşılanmasına, kredi teminatına konu gelirlerden krediye ilişkin ödemelerin karşılanamaması halinde, bu krediyle elde edilen tesis, inşaat ve her nevi gayrimenkul ile araç, gereç ve malzemenin, İller Bankası A.Ş’ ce talep edildiği takdirde aynı şartlarda ve talep tarihinde İller Bankası A.Ş. adına ipotek veya rehin edilmesine, İller Bankası A.Ş’ ce   Belediyemize kullandırılacak krediye ilişkin olarak her türlü sözleşmeyi ve evrakı imzalamaya ve kredi ile ilgili devam eden işlemleri yürütmeye, Belediyemiz mülkiyetindeki her türlü gayri menkulü İller Bankası A.Ş.’ye ipotek vermeye, Belediyemizin her türlü gelir, hak ve alacaklarını İller Bankası A.Ş.’ye terhin ve temlik etmeye, Belediyemize ait her türlü ticari işletmeyi İller Bankası A.Ş.’ye rehin vermeye, İller Bankası A.Ş’ nin mevcut mevzuatı ve bunda meydana gelebilecek her türlü değişiklik çerçevesinde, 5393 Sayılı Belediye Kanun’un 68. maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanı’nın yetkili kılınmasına oy birliğiyle karar verildi.

Dilek ve temennilere geçildi. Rahmi ERENOĞLU’ nun Pazar yerinde Hayvanların tartılması için Kantar konulması ile ilgi çalışma hakkında bilgi istedi. Başkan gerekli çalışmalar, kapalı yer temini ve fiyat araştırmasının yapıldığı hakkında üyelere bilgi verdi. Temmuz 2014 Mutat Toplantısının 01.07.2014 tarihinde saat 14:00’ da yapmak üzere toplantıya 14:45’ te son verildi.