BELEDİYEMİZ PERSONELİ MUAMMER CEBECİOĞLU LİSE ÖĞRENCİLERİNE YANGIN HAKKINDA BİLGİLER VERDİ...     Belediye personlimiz Muammer CEBECİOĞLU tarafından lise öğrencilerimize '' Yang...           • PERSONELİMİZE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ...           Belediye personelimize Karabük Aile ve Sosyal Politikal...           • 23 NİSAN ULUSAL EGMENLİK VE ÇOÇUK BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramının 98.yıl dönümü dolayısıy...           • VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI...     Belediyemizin organize ettiği '' Vatandaşlarımızla Buluşma ve İstişare'' toplantısı ...           • TOKİ BAŞVURULARINDA SON TARİH 30 MART 2018... 1. Etap Konut projesi kapsamında başvurular 07.02.2018 tarihinden itibaren Belediyemiz tarafından ...           • TOKİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR.... Toplu Konut İdaresi Eflani Belediyesi 1. Etap projesi kapsamında yapılacak olan konutlar iç...           • 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI...       18 Mart Çanakkale savaşı'nın 103. yıl dönümü etkinlikle...           • İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULU'NUN 97. YIL DÖNÜMÜ YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI...     İstiklal Marşımızın kabulu'nun 97. yıl dönümü etkinlikleri ç...           • TAŞERON İŞÇİLERİN SINAV SONUÇLARI SÖZLÜ SINAVDA BAŞARILI OLAN TAŞERON İŞÇİLERİN LİSTESİ   09.03.201...           • TAŞERON İŞÇİLERİN SINAV TARİHİ BELİ OLDU 696 SAYILI KHK KAPSAMINDAKİ GEÇİCİ 23 VE GEÇİCİ 24 ÜNCÜ  MADDELERİNE...

2014 YILI MAYIS AYI MECLİS KARARI

Belediye Meclisi Belediye Başkanı Vekili Erdal KARAMAN'ın başkanlığında, üyelerden  Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Emin ULUSOY, Hüseyin UĞUR, Rahmi ERENOĞLU' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

KARAR:

Gündemin 2. Maddesi gereğince 2013 Yılı Kesin Hesabının müzakeresine başlanıldı. Bu hususta Mali Hizmetler Müdürü’nün yazılı açıklamaları okundu. Bu sırada üyelerden Mehmet Güngör’ün toplantıya iştirak ettiği görüldü. Müzakere edilmesini müteakiben 2013 Mali Yılı Kesin Hesabı 5393 Sayılı Kanunun 18/b maddesine istinaden oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. Maddesine konu Ulugeçit Köyü Muhtarlığı’nın; Belediyemizin Çalışlar Mahallesi içme ve kullanma suyu şebekesinden Ulugeçit Köyü Karyağdılar Mahallesi’ne su verilmesi konulu talebi okundu. Müzakere edildikten sonra; Belediyemiz içme ve kullanma suyu şebekesinden Ulugeçit Köyü’ne Maksimum saniyede 0,5 Lt’sn su verilmesine, ücretinin Merkezdeki meskenler için belirlenen 1. Kadame (01-50 M3) ücretinin % 50’si oranında alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin 4. Maddesi gereğince Karabük Kültür ve Turizim Koruma ve Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği Başkanlığının 10.04.2014 gün ve 11 sayılı yazılarının görüşülmesine başlanıldı. Konu ile ilgili yazı okundu. İlimiz merkezinde 'Karabük Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı ve Hizmet Birliği (KARTAB)' adı altında Bakanlar Kurulunun 21.01.2008 gün ve 2008/13157 sayılı kararı ile kurulmuş olan birliğe Belediye Meclisimizin 07.04.2009 gün ve 22 sayılı kararı ile katılım kararı alındığı anlaşıldığından; Birlik Tüzüğünün 7. Maddesi 3. Parağrafı ‘’Birlik Meclisinin seçilmiş üyelerinin görev süresi, Mahalli İdare ile sona erer.’’ Hükmü gereğince yeni üye seçimine geçildi. Yapılan Gizli oylama neticesinde; Ramazan Susoy ile Rıdvan Güngör 5’er oy aldıklarından kura çekildi. Kura sonucunda Ramazan Susoy Asil üyeliğe, Rıdvan Güngör Yedek üyeliğe seçildiler.

Gündemin 5. Maddesi gereğince Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’nin (BAKAB) 08.04.2014 tarih ve 05 sayılı üye seçimi konulu yazılarının görüşülmesine geçildi. Konu ile ilgili yazı okundu. Üye mahalli idare birimlerinin başkanları Birliğin doğal üyesi olduklarından diğer üye seçimlerine geçildi. Yapılan gizli oylama neticesinde; Rıdvan Güngör 5 oy ile Asil üyeliğe, Ramazan SUSOY 4 oy ile Yedek üyeliğe seçilmiş oldular.