/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191209
Aktif: 13
Bugün: 380
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2014 YILI NİSAN AYI MECLİS KARARI

              Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Erdal KARAMAN, Orhan SAVAŞ, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Rahmi ERENOĞLU, Hüseyin UĞUR, Emin ULUSOY' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

 

                  KARAR:

           5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 19. Maddeleri Gereğince Üyeler arasından GİZLİ OY ile iki yıl görev yapmak üzere Meclis birinci Başkan Vekilliğine 7 oy ile Rıdvan Güngör ve ikinci Başkan Vekilliğine 6 oy ile Erdal Karaman seçildiler.

 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 19. Maddeleri Gereğince Üyeler arasından GİZLİ OY ile iki yıl görev yapmak üzere Hüseyin Uğur 6 oy ile, Rahmi Erenoğlu 5 oy ile asil katip üyeliğe, Mehmet Güngör ile Emin Ulusoy kur’a ileyedek katip üyeliğe seçildiler.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/b Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20. Maddesi Gereğince Üyeler arasından GİZLİ OY ile bir yıl görev yapmak üzere Orhan Savaş ile Fatih Devletoğlu 8’er oy alarak encümen üyeliğine seçildiler.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 21. Maddesi Gereğince Üyeler arasından NİSPİ ÇOĞUNLUK ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyelerin oy birliği ile Erdal Karaman, Orhan Savaş, Ramazan Susoy, Hüseyin Uğur ve Rahmi Erenoğlu Plan ve Bütçe Komisyon üyeliğine seçildiler.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5 ve 21. Maddesi Gereğince Üyeler arasından NİSPİ ÇOĞUNLUK ile bir yıl görev yapmak üzere beş adet İMAR KOMİSYONU üyesinin seçimi yapıldı. Nispi çoğunluk ve üyelerin oy birliği ile Orhan Savaş, Fatih Devletoğlu, Rıdvan Güngör, Emin Ulusoy ve Mehmet Güngör İmar Komisyonu üyeliğine seçildiler.   

Gündeme alınacak konular olduğundan Özel Kalem Memurluğunun 03.04.2014 gün ve 236 sayılı yazıları okundu gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Müzakere edildikten sonra 2464 sayılı Kanunun 97. Maddesine konu olan ücret tarifelerinden M, S ve T plakalı araçların durağı ile birlikte devir işlemlerinde 1. Derece kan hısımları (Ana, baba, çocuk) arasında ücret alınmaması hususu 7 kabul 3 ret oyuyla oy çokluğu ile, aracını en az bir üst model ile yenileyenlerden ücret alınmaması hususu 9 kabul 1 ret oyuyla oy çokluğu ile kabul edildi.

Çevre Hizmetleri Birliğinin 01.04.2014 tarih ve 14 sayılı yazıları okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Müzakere edildikten sonra yazı gereği KARÇEV’e üye seçimine geçildi. Erdal Karaman ile Orhan Savaş Asil üyeliğe, Ramazan Susoy yedek üyeliğe oy birliği ile seçildiler.  

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 09.04.2014 günlü 2013 Mali Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Bu sırada Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul yerini yönetmelik gereğince Meclis 1. Başkan Vekili Rıdvan Güngör’e bıraktı. 2013 Mali Yılı Faaliyet Raporu okundu. Müzakere edildikten sonra kabulüne oy birliği ile karar verildi.  

Belediye Başkanı tekrardan yerini alarak dilek ve temennilere geçildi. Başkan üyelere tek tek söz verdi. Üyeler yeni dönemde başarılar dilediler. Belediye Başkanı da üyeleri tebrik etti. Hayırlı çalışmalar diledi. Mayıs 2014 Mutat Toplantısının 7 Mayıs 2014 tarihinde saat 14.00’da yapmak üzere toplantıya saat 15:05 ‘te son verildi.   

 

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım