/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191056
Aktif: 17
Bugün: 150
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2013 HAZİRAN AYI MECLİS KARARI

 Belediye Meclisinin Haziran 2013 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

   Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Mücahit YILMAZ, Mahir ERENLER, Satı ŞAHİN, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Ahmet ULUSOY, Hüsnü AKIN' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

 

KARAR: Çoğunluk sağlandığından gündemin müzakeresine geçildi. Gündeme alınacak konularda; Mali Hizmetler Müdürlüğünün ücret tarifeleri ile ilgili talep yazısı okundu. Gündeme alınmasına oy birliği ile karar verildi. Müzakeresine geçildi. Müzakerede edildikten sonra; Belediye de yapılan nikahlarda KDV dahil 50,00 TL, Belediye dışında ilçe içinde yapılan nikahlarda KDV dahil 100,00 TL, Belediye ve İlçe dışında yapılacak nikahlarda 150,00 TL ücret alınmasına 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunun 97. maddesine istinaden oy birliği ile karar verildi. Dilek ve temennilerden sonra Temmuz 2013 ayı toplantısını 02.07.2013 tarihinde saat 14:00' da yapmak üzere toplantıya son verildi.

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım