/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191229
Aktif: 18
Bugün: 407
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2013 NİSAN AYI MECLİS KARARI

   Belediye Meclisinin Nisan 2013 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

   Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Satı ŞAHİN, Ramazan SUSOY, Fatih DEVLETOĞLU, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Ahmet ULUSOY, Hüsnü AKIN' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

   KARAR: Gündemin 2. maddesi gereğince 5393 sayılı Belediye Kanununun 33/b maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere gizli oy ile 2 adet Encümen üyesi seçimine geçildi. Yapılan gizli oylama neticesinde üyelerden Rıdvan GÜNGÖR 7, Ramazan SUSOY 6, Mahir ERENLER' in 3 oy aldıkları görüldü. Oylama sonucu Rıdvan GÜNGÖR ve Ramazan SUSOY 1 yıl süre ile görev yapmak üzere Encümen üyeliğine seçildiler.

Gündemin 3. maddesi gereğince 5393 sayılı Kanunun 24. maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere Plan Bütçe Komisyonunun oluşturulmasına başlanıldı. Adaylar tespit edildi. Yapılan oylama neticesinde Mahir ERENLER, Mücahit YILMAZ, Satı ŞAHİN, Ahmet ULUSOY ve Mehmet GÜNGÖR Plan ve Bütçe Komisyonuna seçildiler. 

Gündemin 4. maddesi gereğince 5393 Sayılı Kanunun 24. maddesi gereğince 1 yıl süre ile görev yapmak üzere İmar İhtisas Komisyon Üyelerinin seçimine geçildi. Adayların tespitine müteakip yapılan oylama neticesinde Rıdvan GÜNGÖR, Fatih DEVLETOĞLU, Ramzan SUSOY, Hüsnü AKIN ve Mehmet GÜNGÖR İmar ve İhtisas Komisyonu Üyeliğine seçildiler.

Gündemin 5. maddesi gereğince 2012 Yılı Faliyet Raporunun Müzakeresine başlanıldı. 2012 Yılı Faaliyet Raporunu Üyelerden Mehmet GÜNGÖR okudu. Müzakere edildikten sonra 5393 Sayılı Kanunun 56. maddesine istinaden 2012 Yılı Faliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi.   

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım