/userfiles/654.png

KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTASINDA KALAN ALANDA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ- EFLANİ İLÇESİ - CANDAROĞULLARI MAHALLESİ TAPUNUN 115 VE 440 ADALARIN ORTA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 401 ADA-1 PARSEL İMAR PLA...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ-ÇELEBİLER MAHALLESİ TAPUNUN 113 ADA-1,2,3,4 PARSELLER...           • KARABÜK İLİ-EFLANİ İLÇESİ PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİ Karabük İli Eflani İlçesi Plan Notu Değişikliği...           • SANAYİ SİTESİNDE BULUNAN 3 ADET DÜKKAN KİRAYA VERİLECEKTİR...     1- İlçemiz Devletoğlu Caddesi Küçük Sanayi Sitesindeki Tap...           • ŞAHİT BARIŞ EFE PARKI, KAFETERYA VE PARK OLARAK KİRAYA VERİLECEKTİR...       1- İlçemiz Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Şehit Barış EF...           • 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI…   19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZDE C...           • İLÇEMİZDE BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ...             19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri...           • UYGULAMALI ARICILIK EĞİTİMİ YOĞUN KATILIM İLE GERÇEKLEŞTİ. Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan "Kaliteyi Geliştir Genç Arıcılar Ye...           • BELEDİYE BAŞKANIMIZ Hüsnü AKIN’ ın 23 NİSAN ULUSAL EGENEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI…                            ...           
Canlı Yayın

Anket
İstatistikler
Toplam: 1191208
Aktif: 15
Bugün: 377
Dün: 932
Paylaş
Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

2013 MART AYI MECLİS KARARI

 Belediye Meclisinin Mart 2013 ayı mutad toplantısının  1.  birleşiminin 1. oturumuna ait tutanaktır.

 

  Belediye Meclisi Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL' un başkanlığında, üyelerden Mücahit YILMAZ, Mahir ERENLER, Satı ŞAHİN, Ramazan SUSOY, Rıdvan GÜNGÖR, Mehmet GÜNGÖR, Ahmet ULUSOY' dan müteşekkil olmak üzere saat 14:00 da toplandı.

İlgili kararda 18. madde uygulaması yapılacağı belirtilen alan çok büyük olduğundan, uygulamanın Belediye imkanları göz önüne getirildiğinde çok uzun bir zaman dilimine yayılacak olması, uygulamayı kapsayacak alanın büyük kısmında yoğun yerleşim ve yapılaşma olması, süre zarfında mülkiyet sahiplerinin 3194 sayılı İmar Kanununun İfraz ve Tevhit başlıklı 15. maddesi uyarınca İfraz ve Tevhit işlemlerinin yapılması yönünde talep bulunması gibi durumlar nedeniyle 18. maddesi uygulaması yapılana kadar 3194 sayılı İmar Kanununun İfraz ve Tevhit başlıklı 15. maddesine göre yapılacak işlemlerin Belediye Encümenince değerlenilip oylanması, İfraz ve Tevhidi onaylanan taşınmazın bulunduğu yerde Belediye Encümen onayından sonra 18. madde uygulaması yapılması halinde 15. maddeye göre daha önce işlem yapılmış ancak düzenlenme ortaklık payı alınmamış taşınmazlar için 02.11.1985 tarih ve 18916 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan " İmar Kanununun 18. Maddesi Uyarınca Yapılacak Arazi ve Arsa Düzenlemesi ile İlgili Esaslar Hakkında Yönetmeliğ" in  "İmar Parsellerinin Oluşturulması ve Dağıtımındaki Esaslar" başlıklı 10. maddesine göre ilgisinin muvafakatı ile düzenlenme Ortaklık Payı miktarının bedele dönüştürülmesine oy birliği ile karar verildi.  Belediye Meclisinin Mart 2011 ayı mutat toplantısının 1.birleşiminin 1.oturumunda alınan 01.03.2011 tarihin ve 13 numaralı karar ile İlçemiz İmar Planı dahilindeki yerlerde 3194 sayılı kanunun 18. madde uygulamasının yapılmasına, daha önce yapılan 18. madde uygulama alanlarının bundan hariç tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir. Gündeme alıncak konuların müzakeresine geçildi. 01.03.2013 tarihli 18. madde uygulaması hakkındaki yazı İnşaat Mühendisi Tamer ŞIK tarafından okundu. Gündeme alınması oy birliği ile karar verildi. Üyeler arasında müzakere edildi.  

KARAR: Gündemin 2. maddesi gereğince Denetim Komisyonunca hazırlanan 2012 Yılı Mali Denetim Raporunun müzakeresine başlanıldı. Komisyon Raporu üyelerden Mehmet GÜNGÖR tarafından okundu. Müzakere edildikten sonra oylama yapıldı. Oylama sonucunda 2012 Yılı Denetim Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.  

  Gündemin 3. maddesi gereğince Hükümet Caddesi üzerinde bulunan 158 Ada 1 Parsel numaradaki Sosyal Tesis Bağımsız bölümlerinin satışlarının müzakeresine geçildi. Hükümet Caddesi üzerinde bulunan 158 Ada 1 Parsel numaradaki Mülkiyeti Belediyemize ait bulunan Sosyal Tesisin 16.04.1996 gün ve 03 sayılı ve 04.04.2007 gün ve 04 sayılı Meclis Kararlarına istinaden satışına izin verilen kat ve daireleri ile diğer bölümlerinde 08.02.2013 tarihinde Kat Mülkiyetine geçildiğinden; 7 nolu Bağımsız Bölümün S. S. Eflani Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi' ne, 9 nolu Bağımsız Bölümün Ramazan DOĞAN' a Tapuda satışının verilmesine, 8, 10 ve 11 nolu Bağımsız Bölümlerinde satışının yapılmak üzere Encümene yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.   

Gündemin 4. maddesine geçildi. Maddeye konu anlaşma protokolü üyelerden Mehmet GÜNGÖR tarafından okundu. Müzakeresinden sonra Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti Baltac Belediyesi ile Türkiye Cumhuriyeti Eflani Belediyesi arasında kurumlar arasında çok yönlü bir işbirliği oluşturmak, iki ülkedeki ekonomik potansiyeli etkin biçimde kullanmak, Rus ve Türk halkı arasında dostluk bağlarının geliştirilmesinin sağlamak amacıyla "Kardeş Şehir" ilişkisinin kurulmasına 5393 Sayılı Kanunun 18. maddesi p bendine isitnaden oy birliği ile karar verildi. 

    

 

İçerik Rss - Haberler Rss

Tasarım ve Programlama: UTasarım