29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADIK…

Bu yıl 90. yıl dönümü olan Cumhuriyetimizin kutlama programı çerçevesinde 28 Ekim Pazartesi günü (dün) Cumhuriyet yürüyüşü düzenlendi. Cumhuriyet yürüyüşüne Kaymakam Tolga Özdemir, Belediye Başkanımız İbrahim ERTUĞRUL, Emniyet Amiri Musa ÇELEBİ diğer daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda halkımız katıldı. Yürüyüş bitiminde Hükümet Binası önündeki Atatürk Büstüne çelenk koyma töreni ile devam etti. Bugün ilçe şehir stadyumunda yapılan kutlama programı çerçevesinde öğrencilerimizin hazırlamış oldukları gösteriler, günün anlam ve önemini belirten şiir ve kompozisyonlarla sürdü. Daha sonra çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Belediye itfaiye personelimize ise çalışmalarından ötürü ilçe Kaymakamı Tolga ÖZDEMİR ve Belediye Başkanımız İbrahim ERTUĞRUL tarafından başarı belgesi verildi.

Haber tarihi: 29 / 10 / 2013
Haber Yorumları: 0

Paylaş: Facebook  Twitter  Stumbleupon  Delicious  Google

Önceki: ŞEHİR İÇİ TEMİZLİK, ÇÖP TOPLAMA VE NAKİL HİZMETİ ALINACAKTIR..